keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Five a.m turn the radio up

 

Ainiin unohdinko mainita että Charlotalla on uusi peruukki.

Ja synttärit sillä oli ihan äsken.

Ja vietin mun kolmatta Dollyversaryaki. 

Hups.

Eli huomentapäivääiltaayötä sinne ruutujen taakse. Tänään tehdäänkin jotain niinkin mielenkiintoista, kuin käydään läpi nopsaan kuulumiset ja sitten tökkään teille tähän shootin tai jotain. 

Mutta kuulumisiin siis.

Kuten siis tiedättekin todennäköisesti, on tullut koulunpenkkiä kulutettua, ja koeviikot katkaisee mun nukkekuvausputket aina harmillisesti. Oon ainaki omasta mielestäni kuitenki kehittyny yllättävän paljon valokuvaamisessa, kirjottamisessa ja piirtämisessä, ja oon muutenki ottanu vähän aikaa nukkeilusta näille edellämainituille jutuille. (Instagramissa oon aktiivisempi vinkvink @laurelinen_nuket). Oon myös miettiny että tökkisin jotain tekstejä tänne (nukkekuvien kanssa tietty ;)), mutta katsoo nyt... 

Käväisin Tampere Kupliissa heilumassa Sherlockina, oli huippukivaa, kiitos kaikille jotka jakso mun kanssa siellä elää. Nukkemiitissä käväisin vain nopsaan, koska siellä oli aivan hirmuisesti porukkaa. 

Charlotalla ja Christinellä on nykyään obitsut, ja muutenkin nukkelapsoset voivat hyvin, niitä on aina yhtä ihanaa vaikka vaan katsella. Kuvatarinaa oon oikeestaan suunnitellu eteenpäin, katsoo nyt että milloin saan aikaa järjesteltyä sen kuvaamiselle.

Eipä tässä muuta, hauskaa kevättä vaan kaikille tän shootin muodossa c:

Paitsi että tänään sato vähän lunta, mutta se sentään suli pois

Shoot:
Pastellilapsosten kevätretki
***

Olis mukavaa kuulla teidän lempikuvat (?) ^^

Moikka! *vilkutus* 


Bloggerilla oli varmaan hauskaa tuhota laatu. Pitänee siirtyä lataamaan Flickrin tai Photobucketin kautta...

3 kommenttia:

 1. Tosi suloisia kevätkuvia!❤
  Oli myös mukava kuulla hieman kuulumisiasi. Mullekkin kuuluu ihan hyvää, vaikka mullakin kokeet puskee päälle kaikkien muiden projektien kanssa.
  Lumet kuitenkin ovat sulaneet lähes kokonaan ja pian onkin jo kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Kiva että sullekin kuuluu hyvää, on aina niin kiva huomata sun kommentoineen!

   Poista
 2. Pallopäät ovat oikein suloisia!♥ Tykkään tuosta toisesta kuvasta älyttömästi, tuo mieleen sen, miten maalaaminen onkaan niin ihanaa... Muutenkin kuvat ovat kauniita♥

  VastaaPoista

Kommentit piristävät päivääni! :)